Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Омельчук Є$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Омельчук Є. О. 
Використання целюлолітичних ферментних препаратів для отримання яблучного пектину [Електронний ресурс] / Є. О. Омельчук, В. О. Красінько, І. О. Крапивницька, С. О. Сирчин // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 14-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_3
Досліджено можливість використання целюлолітичних ферментних препаратів для підвищення виходу пектину під час обробки пектиновмісної сировини на стадії гідратування. Встановлено вплив концентрації ферментного препарату на вихід пектину, його ступінь етерифікації та молекулярну масу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.108 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Лапська Ю. Ю. 
Підбір оптимального складу поживного середовища та умов культивування Aspergillus sp. 262–продуцента ферментів целю-лолітичного комплексу [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Лапська, Є. О. Омельчук, Ю. М. Пенчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_7
На базі одержаних експериментальних даних визначено джерела вуглецю, азоту і фосфору та підібрано умови культивування Aspergillus sp. 262 - продуцента целюлолітичних ферментів. Визначено, що у разі використання бурякового жому, <$E roman {CO(NH sub 2 ) sub 2}> і <$E roman {Na sub 2 HPO sub 4~cdot~12H sub 2 O}>, як компонентів поживного середовища, відбувається максимальний біосинтез комплексу целюлолітичних ферментів. Встановлено оптимальні умови культивування продуцента такі як: вплив температури, інтенсивності аерації, об'єму поживного середовища, тривалості культивування та відсоток посівного матеріалу на біосинтез ферментів целюлоз штамом максимального біосинтез комплексу ферментів Aspergillus sp. 262 для отримання.
Попередній перегляд:   Завантажити - 862.781 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Захарченко М. В. 
Синдромне динамічне декодування коректуючих позиційних і таймерних кодів [Електронний ресурс] / М. В. Захарченко, М. М. Гаджиєв, О. М. Рябуха, Є. М. Омельчук // Наукові праці ОНАЗ ім. О. С. Попова. - 2014. - № 2. - С. 19-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nponaz_2014_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.121 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Омельчук Є. О. 
Аналіз супутніх ферментативних активностей у термотолерантних штамів мікроміцетів — продуцентів целюлолітичних ферментів [Електронний ресурс] / Є. О. Омельчук, Ю. Ю. Лапська, В. О. Красінько, В. Л. Айзенберг, В. І. Стойко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 12-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_4
Здійснено аналіз супутніх ферментативних активностей (полігалактуроназної, пектинестеразної, інуліназної) серед термотолерантних мікроміцетів різних таксономічних груп, які мають високу ендолюканазну активність. Визначено штами мікроміцетів, які можна використовувати як потенційні продуценти целюлолітичних ферментних препаратів комплексної та спрямованої дії.
Попередній перегляд:   Завантажити - 661.914 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського